مراقبت های بعد لابیاپلاستی و مراقبت‌ های دوران نقاهت

یکی از روش‌ های موثر و دائمی برای رفع آسیب‌ های ناحیه تناسلی جراحی زیبایی و درمانی به نام لابیاپلاستی است. این عمل از نظر پزشکان […]

مراقبت های بعد لابیاپلاستی و مراقبت‌ های دوران نقاهت

یکی از روش‌ های موثر و دائمی برای رفع آسیب‌ های ناحیه تناسلی جراحی زیبایی و درمانی به نام لابیاپلاستی است.

این عمل از نظر پزشکان یک فرایند کاربردی و فوق العاده است که خیلی راحت می‌ توان اختلالات و مشکلات مربوط به لابیاها را برطرف نمود.

لابیاپلاستی باید در شرایطی انجام شود که هیچ خطری سلامت ناحیه تناسلی را تهدید نکند.

پزشکان قبل از جراحی لابیاپلاستی و حین عمل تا حد ممکن از سلامت بانوان مراقبت می‌ کنند.

اما بعد از اینکه فرد از بیمارستان مرخص شد مراقبت‌ ها را بر عهده بانوان گذاشته و باید با دقت و هوشیاری زیاد از سلامت خود مراقبت کنند تا دوره نقاهت لابیاپلاستی با سلامت سپری شود.

بعد از عمل لابیاپلاستی ایجاد التهاب، خارش و کمی سوزش در ناحیه لابیاها کاملاً طبیعی است.

اما پزشکان برای کمتر کردن این حالات از بانوان می‌ خواهند که مدت استراحت خود را بیشتر کرده و از انجام فعالیت‌ های جسمانی و فیزیکی سنگین با شدت بالا خودداری کنند.

این افراد نهایتاً می‌ توانند فعالیت‌ های شخصی خود را آن هم در حد معمول و به آهستگی انجام دهند.

اما برای کاهش التهابات و ورم پیش آمده بانوان می‌ توانند در روزهای اولیه بعد از جراحی از کمپرس سرد استفاده کنند.

روزانه ۴ الی ۵ بار می‌ توانند از کمپرس سرد استفاده کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کمپرس را بر محل ترمیم شده قرار دهند تداوم در این کار باعث میشود تا التهابات سریع‌ تر فروکش کرده و دردهای خفیفی که تجربه می‌ کنند رفع خواهد شد.

نکته دیگر در مورد مراقبت‌ های بعد از لابیاپلاستی رعایت بهداشت ناحیه تناسلی است.

بانوان موظفند که در طی روز حداکثر دو مرتبه با استفاده از شوینده‌ های مناسب ناحیه تناسلی را شستشو داده و با حوله‌ های لطیف یا باد سشوار محل مورد نظر را به طور کامل خشک کنند.

به یاد داشته باشید که اعمال هرگونه فشار یا لمس ناحیه تناسلی بعد از عمل لابیاپلاستی ممنوع است و می‌ تواند اختلالات زیادی را در نتیجه عمل به وجود آورد.

بانوان باید تمامی داروهای بعد عمل لابیاپلاستی که از طرف پزشک تجویز شده را مصرف کنند.

آنتی بیوتیک‌ ها و مسکن‌ ها مهمترین داروهایی هستند که به پیشگیری از ابتلا به عفونت کمک کرده و برای تسکین درد مصرف آنها ضروری است.

بانوان باید در این دوره رژیم غذایی مناسب را رعایت کرده و از مصرف خوراکی‌ های حاوی سدیم و انواع غذاهای فرآوری شده پرهیز نمایند.

نکاتی در مورد دوره نقاهت لابیاپلاستی

نکاتی در مورد دوره نقاهت لابیاپلاستی

نکاتی در مورد دوره نقاهت لابیاپلاستی

قبل از انجام عمل لابیاپلاستی متخصصان نکات مهم مربوط به دوره نقاهت را به بانوان خواهند گفت.

از مراجعین می‌ خواهند بعد از این عمل حتماً از سلامت خود محافظت کرده و با رعایت نکات گفته شده دوره نقاهت را به سلامت سپری کنند.

قطعاً در این شرایط نتایج بسیار خوبی از جراحی لابیاپلاستی به دست می‌ آید.

بلافاصله بعد از انجام عمل لابیاپلاستی باید دوره نقاهت را آغاز کرده و تمامی نکات گفته شده توسط پزشک را با جزئیات رعایت کنید.

در دوره نقاهت نحوه خوابیدن بعد لابیاپلاستی و حتی نشستن اهمیت زیادی دارد.

پزشکان توصیه می‌ کنند که برای خوابیدن بعد از این عمل حتماً از لوازم و جایگاه مناسب استفاده کرده و هنگام خوابیدن تلاش کنید که فشاری به ناحیه تناسلی وارد نشود.

به پشت خوابیدن یا اصطلاحاً طاق باز خوابیدن بهترین روش برای استراحت است.

تنها در این شرایط است که فشار به ناحیه تناسلی وارد نمیشود و در روزهای ابتدایی بعد از عمل قرار گرفتن به پهلو و حتی به شکم خوابیدن ممنوع است.

اگر در صورت خستگی تمایل دارید که به پهلو بخوابید مدت زمان آن را تا حد ممکن کوتاه کرده و حتماً از یک بالش برای فاصله دادن بین دو پا استفاده کنید.

اگر در زمان استراحت به حالت خوابیده و طاق باز قرار می‌ گیرید حتماً زیر سر خود را تا ۴۵ درجه بالاتر از بدن قرار دهید و بهتر است که پاها از یکدیگر فاصله داشته باشد.

در این دوره نشستن‌ های طولانی مدت ممنوع است.

بهتر است که هنگام نشستن هیچگونه فشاری به زخم وارد نشود و مدت زمان بیشتری را به دراز کشیدن اختصاص دهید.

از نشستن بر روی صندلی‌ های سفت و باریک خودداری کرده و بهتر است از بالش های نرم و راحت برای زیر پای خود استفاده کنید.

بعد از عمل لابیاپلاستی متخصصان کمی درد، التهاب، سوزش و خارش را طبیعی می‌ دانند و ممکن است تا چند روز اولیه این حالات ادامه داشته باشد.

اما اگر دوره نقاهت به درستی و به سلامت سپری شود این آسیب‌ ها نهایتاً تا هفته اول بهبود پیدا می‌ کند.

اما فراموش نکنید که تا ۶ الی ۸ هفته انجام رابطه جنسی ممنوع است.

اگر ضمن طی کردن دوره نقاهت بعد از لابیاپلاستی دوره قاعدگی را پیش رو دارید به هیچ عنوان مجاز به استفاده از تامپون یا کاپ قاعدگی نخواهید بود.

در این دوره تنها استفاده از پد بهداشتی مجاز است و این پدها را هر ۴ ساعت یک بار تعویض کنید.

نکات تغذیه‌ ای بعد از لابیاپلاستی

نکات تغذیه‌ ای بعد از لابیاپلاستی

نکات تغذیه‌ ای بعد از لابیاپلاستی

بعد از عمل لابیاپلاستی ممکن است بانوان عوارضی را متحمل شوند که گاهاً زودگذر و کوتاه مدت بوده و در موارد نادر طولانی مدت هستند.

احتمال اینکه که بعد از عمل لابیاپلاستی متوجه لکه بینی یا خونریزی از محل زخم‌ ها شوید وجود دارد.

بانوان می‌ توانند علاوه بر نکات تخصصی با مراقبت‌ های تغذیه‌ ای نیز از خونریزی جلوگیری کنند.

برای چنین عارضه‌ ای بهتر است در کنار کاهش فعالیت‌ های روزانه از غذاهای حاوی ویتامین K استفاده کنید.

مصرف این ویتامین باعث میشود تا پروتئین‌ های موجود در خون فعال شده و سبب انعقاد خون میشود و راه حلی موثر برای پیشگیری از خونریزی بیشتر است.

ویتامین K در مواد غذایی مثل اسفناج وجود دارد البته اسفناج با وجود فیبر زیاد نیاز بدن را تامین کرده و برای دوره نقاهت بعد از لابیاپلاستی خوراکی مناسب و مفیدی است.

اگر بانوان به طور مرتب از مایعات طبیعی استفاده کنند نه تنها مشکلات گوارشی را تجربه نمی‌ کنند بلکه برای بهبود سریع تر زخم‌ ها روش موثر و مناسبی خواهد بود.

همچنین اگر بانوان با اصلاح رژیم غذایی خود به طور مرتب ویتامین A،  ویتامین C و ویتامین E را دریافت کنند می‌ توانند از آسیب‌ های احتمالی بعد از لابیاپلاستی جلوگیری کنند.

سایر مواد خوراکی از جمله سبوس گندم، آناناس، دانه‌ ها و سبزیجات برگ‌ دار، انواع مغزیجات، برنج قهوه‌ ای و لبنیات همگی سرشار از ویتامین‌ های ضروری برای بدن هستند و مصرف به اندازه آنها جهت بهبودی سریع تر بعد از لابیاپلاستی مناسب خواهد بود.

همواره توصیه میشود که بعد از عمل لابیاپلاستی از مصرف خوراکی‌ های حاوی نمک، شکر، کافئین و الکل پرهیز کرده و انواع داروهای گیاهی را تحت نظر پزشک مصرف کنید.

مسئله بسیار مهمی که در مورد روند تغذیه بعد از لابیاپلاستی باید بدانید این است که برخی از مواد خوراکی مانند آرد سفید و برنج سفید باعث التهاب بیشتر در زخم‌ ها میشود و ممکن است سیستم ایمنی بدن را ضعیف‌ تر کند.

توصیه میشود تا مواد جایگزین را برای این محصولات استفاده کرده و از شیرین کننده‌ های طبیعی استفاده کنید.

بعد از عمل لابیاپلاستی در کنار قطع مصرف نمک از خوراکی‌ هایی مثل بذر کتان، زنجبیل، چای سبز، گوجه فرنگی و سیر استفاده نکنید زیرا این مواد غذایی باعث لخته شدن خون میشوند و مصرف پیوسته آنها بعد از عمل دردسرآفرین خواهد شد.

رعایت نکات تغذیه‌ ای در کنار مراقبت‌ های تخصصی باعث میشود تا بانوان بدون هیچ آسیب و مشکلی نتایجی که انتظار دارند را از لابیاپلاستی دریافت کرده و این عمل ترمیمی به بهبود وضعیت واژن و سلامت آنها کمک شایانی خواهد کرد.

 

آیا این مطلب برایتان مفید بود؟

روی ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *